PRAKTISK INFO:

Der medbringes tøj (som gerne må blive beskidt), skiftetøj, udetøj som passer til årstiden, sut, nusseklud/bamse.

Barnevognen medbringes selv, samt dyne, pude og sengelinned. Barnevognen må stå her fra mandag til fredag men tages med hjem ved helligdage og weekender. Barnevognen gør man selv ren, når man synes den trænger.

Det er ikke en regl at barnet skal været afleveret inden kl. 9, men hvis det bliver senere vil jeg gerne vide besked, i forhold til gåtur eller anden aktivitet, så er det lidt nemmere at planlægge dagen.

Det er et krav at jeres barn er vaccineret.

FERIE:     

Der er ikke tilknyttet en vikar, så jer som forældre skal derfor selv står for evt. anden pasningsmulighed. Dog varsler jeg ferie ca ½ år før, så man som forældre har mulighed for at tage ferie samtidig med. Jeg ved det som regel 1 år før, så man er også velkommen til at spørge hvis man har behov for at vide det før.

Jeg holder lukket helligdage og weekender.

SYGDOM:

Ved sygdom følger jeg sundhedsstyrelsens anbefalinger. Barnet må ikke komme i pasningsordningen under sygdom. Dette er både for barnets skyld, så det kan få ro, men også så ikke det smitter de andre børn, eller jeg. Barnet må først komme igen når ikke det smitter længere (se sundhedsstyrelsens anbefalinger) og kan være med i dagens aktiviteter på lige fod med de andre børn.

Hvis barnet bliver syg mens det er hos mig vil jeg kontakte jer så i hurtigst mulig kan komme og hente jeres barn, så barnet kan være hos jer som forældre.

Hvis jeg er syg, giver jeg er hurtigst mulig besked herom. Jeg har ingen vikar tilknyttet så i må som forældre finde andre pasningsmuligheder for jeres barn indtil jeg er rask igen.