Hvem er jeg?

Jeg hedder Sanne Albrektsen og er 30 år. Jeg bor i villa hus i Tårs med en stor have til. Jeg bor sammen med min mand Niels Martin Pedersen på 35 år, vores søn Julius 3 år og golden retrieverhunden Molli som er 7 år. Martin arbejder som klejnsmed ved Brdr. Sommer i Hjørring. 

Julius går i børnehave, men har tit en fridag hjemme hvor han deltager i pasningsordningen.

Molli er vores dejlige familie hund, som må komme i alle rum hos os. Molli har været en del af familien siden hun var hvalp. I forhold til børnene i pasningsordningen vil hun ofte være at finde i stuen, soveværelset eller ude i forhaven. Når vi er i stuen bliver hun ofte lukket ind i soveværelset eller forbliver i stuen afhængig af vores aktivitet. Om eftermiddagen hvor vi ikke er så mange, er hun ofte med ude i haven.

Derforuden er vores hjem et røgfrit hjem som ligger på en blindvej.

Jeg selv er opvokset i et hjem med mange børn, da min mor har været dagplejemor i over 30 år. Jeg har altid synes det har været rigtig hyggeligt både at hun har været hjemme, men også at der altid var børn i huset.