Hvem er jeg?

Jeg hedder Sanne Albrektsen og er 30 år. Jeg bor i villa hus i Tårs med en stor have til. Jeg bor sammen med min mand Niels Martin Pedersen på 36 år, vores søn Julius 3 år  og golden retrieverhunden Molli som er 8 år. Martin arbejder som klejnsmed ved Brdr. Sommer i Hjørring. 

Julius går i børnehave, men har tit en fridag hjemme hvor han deltager i pasningsordningen.

Derforuden er vi så heldige at udvide vores familie med en lille ny til januar 2023. Hvor vi derefter er en dejlig familie på 4.

Jeg starter op efter endt barsel i slut 2023 – ring gerne til mig for at hører mere om præcis tidspunkt.

Molli er vores dejlige familie hund, som må komme i alle rum hos os. Molli har været en del af familien siden hun var hvalp. I forhold til børnene i pasningsordningen vil hun ofte være at finde i stuen, soveværelset eller ude i forhaven. Når vi er i stuen bliver hun ofte lukket ind i soveværelset eller forbliver i stuen afhængig af vores aktivitet. Om eftermiddagen hvor vi ikke er så mange, er hun ofte med ude i haven.

Derforuden er vores hjem et røgfrit hjem som ligger på en blindvej.

Jeg selv er opvokset i et hjem med mange børn, da min mor har været dagplejemor i over 30 år. Jeg har altid synes det har været rigtig hyggeligt både at hun har været hjemme, men også at der altid var børn i huset.