Hvem er jeg?

Jeg hedder Sanne Albrektsen og er 30 år. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2013. Men har længe haft drømmen om at starte min egen private pasningsordning op. Jeg bor i villa hus i Tårs med en stor have til. Jeg bor sammen med min mand Niels Martin Pedersen på 33 år, vores søn Julius ½ år+ og golden retrieverhunden Molli som er 5 år. Martin arbejder som klejnsmed ved Brdr. Sommer i Hjørring. 

Julius går i privat pasningsordning hos mig, men er underlagt de samme regler som de andre børn, dog ved sygdom er han i huset da dette jo er hans hjem. Martin har mulighed for at tage barnets første sygedag.

Molli er vores dejlige familie hund, som må komme i alle rum hos os. Molli har været en del af familien siden hun var hvalp. I forhold til børnene i pasningsordningen vil hun ofte være at finde i sin hundegård, som er lavet så hun både kan være udenfor og inde i garagen. Her kan hun få den fred, som hun har behov for.

Derforuden er vores hjem et røgfrit hjem som ligger på en blindvej.

Jeg selv er opvokset i et hjem med mange børn, da min mor har været dagplejemor i over 30 år. Jeg har altid synes det har været rigtig hyggeligt både at hun har været hjemme, men også at der altid var børn i huset.